Jean-Claude Alix: Jde o vaši stravu – Nejlepší lékař je kuchař
Kód: 9788074241048Související produkty
Detailní popis produktu
Úspěchy terapeutických strategií autora knihy, Jean-Claude Alixe, potvrzují tisíce pacientů, které postihly nemoci jako rakovina, vysoký tlak, diabetes, iktus, nemoci jater a střev, infarkt, revmatické potíže a mnoho dalších. Jeho další publikace je mnohem více než pouhou veganskou kuchařkou, jež nabízí vhled na trendy dnešního často nezdravého stravování. Pro nemocné může být motivací ke snaze vyléčit se díky změně stravy a stravovacích návyků, mohou se pak, jak se říká, vidličkou vyhnout skalpelu a nejen jemu, často i nemocem, u kterých standardní medicínské postupy selhávají.
Čtenářům je skrze knihu zprostředkováno setkání s mnohými slavnými lékaři z celého světa a z různých období. Někteří již ve starověku zjistili, že nevhodná strava má nebezpečné následky a na své zjištění už ve své době upozorňovali.
- Proč se Albert Schweitzer, německý teolog, filosof, misionář a lékař, nesetkal s jediným případem rakoviny během své 40 let dlouhé lékařské praxe a působení v Lambaréné v Africe?
- Jak je možné, že se na Sicílii a Krétě vyskytuje nejvíce stoletých lidí?
- Jaký druh stravy dokáže zabránit vzniku infekčních nemocí v oblastech tropů?
- Proč v Údolí stoletých na území Ekvádoru, nejsou potřeba lékaři?
To vše a mnohem více vám objasní Jean-Claude Alix ve své nové knize Jde o vaši stravu – Nejlepší lékař je kuchař.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy |
---|---|
Hmotnost: | 0.322 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.