Vlastimil Žert, Miroslav Hansman: Pí-voda a jiné léčivé vody

Kód: 9788073361778
179 Kč
Doprodej posledních kusů (2 ks)

Autoři této knihy se rozhodli seznámit širokou veřejnost se svými poznatky o vodě, jejích blahodárných účincích či méně známých možnostech, které tato tekutina nabízí a jakou roli zastupuje v léčitelství.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Voda je nejdůležitější tekutinou na světě. Avšak víme, o ní všechno?

V době kdy je bohužel běžné znečišťování přírodních zdrojů, dostává se pitná voda mezi první v řadě zájmů jak u odborníků, tak laické veřejnosti. Zároveň je pro své význačné vlastnosti v hledáčku fyziků nebo lékařů. O vodě se v minulosti objevilo mnoho mýtů, navzdory tomu, že jde o nejdůležitější základní látku pro naše tělo. Tyto polopravdy ovlivňují nejen náš pohled na svět, ale i naše zdraví.

Publikace od českých autorů Vlastimila Žerta a Miroslava Hansmana obsahuje nejen stručný přehled doposud známých faktů o této běžné, a přesto vzácné tekutině, ale i informace a odpovědi na mnohé zásadní otázky.

Autoři se zaměřili například na problematiku, která souvisí s pitím destilované nebo mineralizované vody. Detailně se zabývají léčivými bioenergetickými rysy jednotlivých druhů vod. Věnují pozornost zajímavým a významným akumulačním a paměťovým schopnostem molekulární struktury vody.

Nabízí vysvětlení různých léčitelských postupů, které vodu používají k uzdravování a to včetně využití jejích úprav – magnetické i energetické. Zároveň se dozvíte, proč léčitelé aktivují vodu za pomoci slunečního a měsíčního záření, drahých kamenů nebo rostlin.

Autoři také komentují způsoby oživení denaturované, takzvaně „mrtvé“, vody nebo přínos používání speciálních úprav této tekutiny v oboru zahrádkářství.

V neposlední řadě zde naleznete podrobnosti o „vodě budoucnosti“, která je známá jako pí-voda. Tato tekutina má výjimečně uspořádanou vnitřní strukturu, v níž panuje harmonie. Díky tomu si pomalu začíná nacházet uplatnění v léčitelství jakožto všelék.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Hmotnost: 0.322 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.