Robin Robertson: Rychlá veganská kuchařka
Kód: 9788073367688Související produkty
Naučte se využívat bylinná vykuřovadla k léčení tělesných zdravotních potíží. Autorka v této knize sepsala informace ke stovce zdravotních problémů a jejich způsob...
Tato publikace je inspirující pro všechny, kdo onemocněli rakovinou a chtějí tuto nemoc pochopit. Autoři se nevnucujícím způsobem snaží vysvětlit, co je původcem nemoci i to, že...
Soubor povídek ve stylu Grossmanna a Šimka, oslovující jak generace vyššího produktivního věku svou vzpomínkovou atmosférou, tak humorem i mladší čtenáře.
Bohatá a hluboká kniha, souhrn několika desetiletí autorovy praxe coby psychoterapeuta a kraniosakrálního terapeuta.
Podle prastaré mayské legendy dovezli praotcové lidstva na naši planetu 13 křišťálových lebek, které obsahují zakódované informaceo vzniku kosmu, o původu a budoucnosti...
Podtitul: Skutečný původ lidstva Kdo se zabývá otázkou, jak se všichni primitivní lidé z celého světa dostali k historkám o fantastických bozích, sestupujících znenadání z nebe...
Detailní popis produktu
V této kuchařce je představeno mnoho vynikajících veganských receptů na předkrmy, saláty, svačiny, sendviče, omáčkÿ, ale i hlavní chody, polévky, večeře, těstoviny a dezerty. Chutná a zdravá jídla připravíte rychle. Naleznete zde i recepty na pokrmy, které je možné předpřipravit a další den už je jen dát zapéct.
Inspirací jsou tradiční pokrmy z celého světa, nechybí recepty z mexické, francouzské, středozemní, marocké, řecké, cajunské a italské kuchyně nebo recepty pocházející z Blízkého východu a jihovýchodní Asie. S pomocí této kuchařky si připravíte například květákovou kari polévku s opečenou květákovou “rýží”, cizrnu s rajčaty a špenátem na marocký způsob, barevný těstovinový salát plný zeleniny, sicilskou topinku se špenátem a česnekem, těstoviny s krémovou avokádovo-bylinkovou omáčkou, plněné žampiony na provensálský způsob nebo tiramisu ve sklenici, zapečený banán s čokoládou a alternativou šlehačku, ale i mnoho dalších pochoutek.
Jak si usnadnit přípravu pokrmů, mnoho osvědčených tipů a vyzkoušených postupů sepsala autorka přímo v ůvodní kapitole. Doporučí i potřebné suroviny a poradí s vybavením kuchyně. Dokonce nabízí postupy na samovýrobu některých často používaných surovin.
Můžete být zkušený domácí kuchař, ale i začátečník, brzy zjistíte, že veganské pokrmy z této knihy jsou vynikající a budou chutnat i lidem, kteří obvykle ve svém jídelníčku mají běžnou živočišnou a rostlinnou stravu.
Kdo je autor veganské kuchařky?
Rovin Robertson působila 25 let jako šéfkuchařka a poradkyně v oblastech vaření. Pro veřejnost pořádá kurzy vaření, přispívá články o přípravě pokrmů do časopisů Vegetarian Times a VegNews, dále je možné dohledat její sloupky i v dalších časopisech jako Natural Health, Cooking Light, Health, Better Nutrition, Restaurant Business a jiných. Kromě této publikace napsala dalších 20 vegetariánských a veganských kuchařek, které se prodávají po celém světě. Nyní žije v Shenandoah Halley, Virginii.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Knihy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.554 kg |
| EAN: | 9788073367688 |
Podle mayského proroctví, začne o půlnoci 21. prosince roku 2012 na celé zemi nové dějinné údobí. Po více než 5000 letech naskočí na původním kalendáři Mayů opět nula. Završí se...
Pokud se obáváte temnoty na hřbitovech nebo v hlubokém lese, měli byste vědět, že existuje i temnota v zákoutích lidských duší. Co se může stát, když člověk...
Tato zajímavá publikace vás naučí základy léčení barvami, jejich význam a vysvětlení, jak je možné, že právě tato léčba pomáhá. Zjistíte, že barvy okolo nás jsou jedinečné a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
